Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » » De eigenschappen van de Horchata, een groente drankje met veel nutritionele voordelen

De eigenschappen van de Horchata, een groente drankje met veel nutritionele voordelen

donderdag, augustus 06, 2015 | 8/06/2015

De Horchata wordt beschouwd als een bron van voedingsstoffen en vitaminen. De onderzoekers concludeerden dat de horchata heeft digestieve eigenschappen ideaal voor de gezondheid, omdat deze drank is rijk aan zetmeel en aminozuren.

Een studie van het Ainia Technology Center van Valencia in Spanje heeft aangetoond dat de anti-oxidant capaciteit van de polyfenolen die in de pinda's van de tijger noten en de horchata heeft een potentieel anti kanker helpt aderverkalking te voorkomen, en bepaalde botaandoeningen kanker.

Daarnaast is deze plantaardige melk is ideaal voor de spijsvertering is rijk aan mineralen; waaronder fosfor, magnesium, kalium, calcium en ijzer, naast onverzadigde vetten en eiwitten en laag natriumgehalte. Horchata is daarom ook geschikt voor patiënten met hypertensie.

Cardiovasculaire eigenschappen van deze groente drank is vergelijkbaar met die van olijfolie, waardoor de vorming van cholesterol en triglyceriden te verlagen, om zijn hoge gehalte aan oliezuur. Dit is de natuurlijke drank, energie en voedzame voor sporters. Ideaal voor re-hydrateren en lessen hun dorst, omdat het rijk is aan koolhydraten.

Tip Als u het best genieten van deze drank, plaats de fles horchata in de vriezer, verwijder dan het equivalent van een glas. Plaats de fles in de vriezer voor een uur en een half. Verwijder de fles door te knijpen met je handen naar vloeibaar. Net als dat je een granita vloeistof die zal brengen alles uit de smaak te maken.
Ook op de regio Valencia ze de horchata, met fartons (lokale gebak)  zie foto.

Zie prijs horchata https://espanaencasa.com/nl/drankjes-zonder-gas/4810-horchata-original-chufi-botella-1-litro.html
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten