Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » » Snel recept, Tarrt mousse citroen Royal (taart zonder koken)

Snel recept, Tarrt mousse citroen Royal (taart zonder koken)

zondag, juli 26, 2015 | 7/26/2015


https://espanaencasa.com/nl/desserts/4653-koek-mousse-citroen-207-grs-royal-8410000005523.html
Voor 6 personen en slechts 20 minuten van de voorbereiding.

Een snel en eenvoudig recept dat geen oven nodig. Een origineel idee voor mensen ontbreekt inspiratie.


De voorbereiding van de biscuit basis:
Smelt 40 g boter in een kom, zonder te koken. Haal van het vuur en voeg de inhoud van de zak basismengsel (gemalen crackers). Bedek de bodem van de vorm met een lepel, zodat het gelijkmatig wordt verdeeld. Laat het in de koelkast of vriezer voor de bereiding van de mousse.

Bereiding van het mousse:
Los de inhoud van de folieverpakking met 250 ml koude melk. Klop met een elektrische mixer op medium snelheid gedurende 2 minuten. Verdeel het mengsel over de basis en voorbereid en glad het oppervlak met een spatel of lepel. Laat het in de koelkast of vriezer voor de voorbereiding van de siroop.

Bereiding van de siroop:
Los de inhoud van de zak siroop, citroensmaak in 70 ml water bij kamertemperatuur, met een vork. Verspreid op de top van een cent.

Aanwijzingen voor unmold:
Laat de cake in de koelkast minstens een uur voor het opdienen. Voorbij de punt van een mes rond de rand van de pan voordat unmolding. Zorgvuldig scheiden de zijkanten van de pan en de taart is klaar om te serveren.

NB: U kunt ook de taart in de vriezer (maximaal twee uur) voor een heerlijk ijsje taart. Haal ze uit de diepvries 15 minuten voor het serveren.

 Kosten per persoon  0,90€

 Koop dit product hier https://espanaencasa.com/nl/desserts/4653-koek-mousse-citroen-207-grs-royal-8410000005523.html
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten