Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » , » Het geheim van het maken krokante frietjes - Het beste recept voor frites

Het geheim van het maken krokante frietjes - Het beste recept voor frites

zondag, augustus 30, 2015 | 8/30/2015

Ledereen heeft willen het geheime recept voor knapperige en heerlijke frietjes weten. Betalen al uw aandacht voor een paar seconden in dit artikel.

Schil de aardappelen en snijd ze in reepjes en weken in koud water gedurende twee uur. (Zetmeel zal vertrekken uit aardappelen). Na 2 uur verlaten we de stokken en we ze droog met keukenpapier.

Gedurende wordt tijd dat we verhit de olijfolie en wanneer de olie heet is zetten we de stokjes in kleine batches, bak voor ongeveer 4 minuten. Nu verwijderen we en droog de helften gebakken chips op keukenpapier.

Tot slot, koken we weer chips in olijfolie tot ze goudbruin en krokant. Uiteindelijk worden de chips verwijderd uit de friteuse of pan. Tenslotte voeg zout.

Geniet gebakken met knoflook mayonaisse Ajonesa een romige mayonaise met een lichte knoflook smaak.
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten