Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » , » Eenvoudig recept, nougat ijs - turron ijs

Eenvoudig recept, nougat ijs - turron ijs

vrijdag, oktober 30, 2015 | 10/30/2015

Voor de liefhebbers van nougat, presenteren we een origineel idee van dessert met nougat ijs recept dat het hele jaar door kan worden geconsumeerd.

Voor de liefhebbers van nougat, presenteren we een origineel idee van dessert met nougat ijs recept dat het hele jaar door kan worden geconsumeerd.

Ingrediënten voor 5 personen:
- 1 tablet van nougat (soft) van Jijona
- 300 ml volle melk
- 400 ml slagroom (beter met 35% vet stof)
- 2 grote eierdooiers
- 3 eetlepels honing
- Een beetje zout
- Een citroen
- Een kaneelstokje


Voorbereiding:
Verwarm de melk en breng aan de kook, haal van het vuur, voeg de citroenschil en het kaneelstokje, laat staan ​​5 minuten en verwijder na 5 minuten (dat is een speciaal tintje te geven). Voeg de room aan de melk en warm het.

Vervolgens in een kom en voeg honing eidooiers en klop met een garde tot een gladde massa. We snijden het tablet Spaanse noga zacht in twee, in kleine stukjes gesneden. Houd de rest toe te voegen aan de voorbereiding van de warme room, en tenslotte een snufje zout.

Nadat de crème hebben geslagen totdat alle ingrediënten goed vermengd zijn, verwarm de room zonder te koken. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Plaats de room in een rechthoekige taartvorm die u in de ijskast wordt gezet drie uur en vervolgens in de vriezer.

NB: Tijdens de drie uur in de koelkast, is het belangrijk de room te mengen elk half uur om kristallisatie van de crème te voorkomen.
Voor dit recept niet hard Turron kopen. 

Kosten per persoon: 2.6 €
Ontdek turron prijs: https://espanaencasa.com/nl/282-kerstmis-producten
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten