Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » , » Romesco saus recept

Romesco saus recept

zondag, oktober 25, 2015 | 10/25/2015

De Noras (wordt uitgesproken Niora) zijn kleine rode pepers, zongedroogde - Deze saus is perfect om toe te voegen aan uw gerechten. Hier is een heerlijk recept van deze saus inwoner van Tarragona.

Ingrediënten: 

- 2 of 3 rijpe tomaten
- 1 hoofd van knoflook
- 2 Noras (Ñora hier kopen)
- 15 g geroosterde amandelen
- 15 g geroosterde hazelnoten
- 1 klein sneetje toast brood
- 250 gr extra vergine olijfolie
- 100 g azijn,
- Rode paprika
- peper en zoutt

Voorbereiding
Ten eerste hydrateren de Noras voor 4-5 uur, wanneer ze goed zijn doorweekt, hebben we de zaden en de huid te verwijderen en blijf gewoon zijn preekstoel.
- Bak in de oven Tomaten tussen de 15 en 20 minuten en voeg in het midden van het koken geheel knoflook met zijn huid.
- Schil vervolgens de tomaten en knoflook, verwijder de zaadjes van de paprika.
- Vernietiging van het vlees, gepelde amandelen en hazelnoten
- We krekels een boterham Ten slotte, wanneer de tomaten en knoflook zijn afgekoeld, zet in de blender alle behalve paprika, zout en een snufje peper en klop met energie
- Tot slot voeg de paprika, zout en een snufje peper afwerking mix opnieuw.

Laat de saus voor het opdienen Traditionele manier deze saus wordt geserveerd met groenten of vis.
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten