Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » , , » Wat is de cuajada: Firma yoghurt uit Spanje

Wat is de cuajada: Firma yoghurt uit Spanje

maandag, maart 07, 2016 | 3/07/2016

Deze Spaanse yoghurt genoemd cuajada is oorsprong van het Middellandse Zeegebied, en wordt op natuurlijke wijze verkregen door coagulatie, met stremsel om melk gepasteuriseerd bij 35 ° C gedurende 30 minuten staan. En het is rijk aan calcium. De cuajada is beter verteerbaar dan melk.
https://espanaencasa.com/nl/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=cuajada&submit_search=
In de oude geschiedenis cuajada of wrongel in het verhaal van Noach, in de bijbel wordt genoemd (in de vloed, over - AJ 2900). Homer spreekt ook van de wrongel (IX eeuw AC) in de Odyssee. Griekse mythologie prijst de waarde van melk en kwark.


Hier is het recept voor yoghurt cuajada, met 500 ml melk voor 4 personen 20 minuten: 

Stap 1Ontbinden inhoud van de sachet in een glas van 250 ml melk op kamertemperatuur. Verwarm het andere deel van 250 ml melk in een pan en wanneer het kookt, voeg de bovenstaande oplossing roer kook. 
Stap 2Haal van het vuur de pan een paar seconden, onder voortdurend roeren. Plaats het terug op het vuur tot het kookpunt. 
Stap 3Giet het mengsel in schaaltjes of yoghurt potten, en laat 4 uur in de koelkast. 
NB: Als u niet wilt dat de huid, hebben betrekking op de potten met aluminiumfolie.

Koop yoghurt cuajada hier
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten