Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » , , » De 5 geheimen om een ​​goede paella te maken

De 5 geheimen om een ​​goede paella te maken

maandag, maart 14, 2016 | 3/14/2016

U houdt van paella, maar weinig mensen weten de geheimen van een goede paella te maken. Voor het koken van een perfecte paella, het hangt bouillon en de kwaliteit van de rijst.

https://espanaencasa.com/nl/285-rijst-en-paella5 geheimen voor het koken paella: 

1- Voorbereiding is de eerste belangrijke punt om een ​​goede smaak aan de rijst met de bouillon dat we zullen bereid met Knorr blokjes kip of vis (of Avecrem poeder bouillon) te geven, afhankelijk van het recept dat we zullen koken op laag vuur, 45 minuten en 110 minuten vóór het koken paella met saffraan of kleurstof of specerijen voor paella El Paellero.

2-Bak in een koekenpan van paella, waarvan de basisingrediënten zijn knoflook (uien optioneel) en tomaat etc ... zet ze dan in de bouillon gedurende 45 minuten minimum om vuur te vertragen
3- We moeten geleidelijk aan de bouillon aan de paella waarmee de rijst aan de smaak van de bouillon langzaam absorbeert.

4- Koken paella wordt gedaan om brand te vertragen de tijd te geven de rijst langzaam absorberen de bouillon Verhit de basis van de paella gelijk te zijn zodat alles kookt tegelijk.

5 Het type rijst is ook belangrijk, het wordt aanbevolen de Bomba rijst is de beste en absorbeert de smaak van de bouillon en het graan niet open tijdens het koken. Men kan ook gebruik maken van de extra rondje rijst voor paella. Pleace nooit gebruik van langkorrelige rijst.

De tips van restaurants in Spanje.
Wanneer de paella bijna gaar is, zet in de oven 4-5 minuten grillen, zodat het de resterende bouillon kan absorberen.
Laat de paella voor het eten 4 minuten, zal het veel beter.
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten