Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » » De deugden van olijfolie in de gezondheidszorg

De deugden van olijfolie in de gezondheidszorg

zaterdag, april 02, 2016 | 4/02/2016

Al vele jaren studies worden uitgevoerd, op de olijfolie voordelen op onze gezondheid. Olijfolie is een ingrediënt om te overwegen voor onze gezondheid, omdat het grote hoeveelheden enkelvoudig onverzadigde vetten en oliezuur, die werkt om te voorkomen dat hart-en vaatziekten bevat.

Bovendien, antioxidanten en andere anti-inflammatoire voedingsstoffen verlaging van de hoge niveaus van slechte cholesterol, vrije radicalen en voortijdige veroudering van de huid. We kunnen verbruiken tot 5-6 eetlepels soep olijfolie per persoon per dag (in de keuken of in de salade dressings) en het kan een laxerend effect op het lichaam hebben.

Hier zijn de voordelen van olijfolie
voeding online olijfolie

- Helpt om gewicht te verliezen

- Is anti-inflammatoire op de gewrichten en spieren studies hebben aangetoond dat mensen die regelmatig consumeren olijfolie, minder te lijden dan degenen die niet consumeren.

- De olijfolie gebruikt te vertragen, en in sommige gevallen voorkomen, mentale degeneratie, die direct gerelateerd is aan het begin van psychische aandoeningen, zoals de ziekte van Alzheimer, bijvoorbeeld.

- Anti-kankerverwekkende eigenschappen met oliezuur, het vetzuur van olijfolie, maar ook antioxidanten, flavonoïden, polyfenolen en squaleen, die centrale elementen van deze anti-kanker effect zijn.

- Vermindert diabetes: een studie gepubliceerd in het tijdschrift Diabetes Care, vond dat de mediterrane dieet, waarvan olijfolie kan de incidentie van type 2 diabetes met meer dan 50%.

- Versterkt het immuunsysteem
kopen online olijfolie

- Verlaagt de bloeddruk, omdat de gezonde vetten in olijfolie kan helpen verminderen systolische en diastolische bloeddruk.

- Reguleert cholesterol enkelvoudig onverzadigde vetten uit olijfolie helpt bij het stimuleren van de productie van goede cholesterol terwijl het bevorderen van de eliminatie van slechte cholesterol.

- Glad haar: met toepassing van olijfolie op uw krullend haar kunt u uw haar recht

- Pijnstillende eigenschappen. De olijfolie bevat oleocanthal waarvan de pijn een beetje minder, en tegen hoest neem een ​​lepel olijfolie

- Tegen de honger: oliezuur helpt bij gevoelens van honger te verminderen.

Bestel olijfolie hier
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten