Hier een snel en eenvoudig recept (15 minuten) voor een turron mousse die je zowel in de winter als in de zomer kunt eten.
Ingrediënten voor 3-4 personen
- 300 gr. zachte nougat, jijona
- 3 eieren
- 200 ml crème
- Amandellikeur of Cointreau.
Voorbereiding 30 minuten
1- Scheid de dooiers
2- Snijd de noga in kleine stukjes
3- Plaats de nougat in een blender om de nougatcrème en eierdooiers tot een gladde crème te mixen.
4- Voeg een paar druppels amandellikeur en Cointreau-likeur toe.
5- Klop tot een gladde en zachte crème
6- Giet het mengsel in een kom
7- Klop de eidooiers op
8- Roer de room met het eiwit, en ervoor te zorgen dat het opgeklopte schuim niet inzakt.
Prijs per persoon 2,40€
Giet in glazen of mallen en laat 2-3 uur in de koelkast staan.
Zie ook andere turron recepten
1-Recept Kerstsstronk gevuld met chocolade: de Turron van Jijona
2-Recept turron van jijona creme
3-Eenvoudig recept turron ijs
Ontdek hier de nougat die je in de Benelux kunt bestellen
0 comentarios :
Een reactie posten