Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » » Waarom heb je een blog voor uw hotel / restaurant / bar of winkel nodig?

Waarom heb je een blog voor uw hotel / restaurant / bar of winkel nodig?

zondag, januari 15, 2017 | 1/15/2017


We zitten in een tijd waarin klanten zo’n grote hoeveelheid informatie, reclame, producten en markten binnen
krijgen. Om te kunnen overleven in deze generatie, moeten we ons aanpassen door de aandacht te trekken en te houden van bestaande klanten. Omdat sociale netwerken niet voldoende zijn, moeten we rekening houden met de content marketing (kwalitatief).

Als u nieuwe klanten wilt werven en behouden is het belangrijk om een band op te bouwen met uw klanten. Mensen organiseren hun reizen via internet.

Veel mensen weten niet wat het verschil is tussen een blog en een website. Wat is het verschil tussen een website en een blog?

De website is het gezicht van uw bedrijf, de inrichting van de kamer, het menu van het restaurant. Het is een must have voor bekendheid op het internet.

De blog zal ruimte laten voor de expressie van uw lokale onderneming waardoor u in contact komt met uw klanten. Het bijhouden van uw blog samen met de inhoud van uw sociale netwerken en website houden u klanten op de hoogte en trekken zo ook nieuwe klanten aan.

Hier zijn 7 voordelen om een blog te maken en het leven te geven:

- Klanten zoeken op internet naar informatie en willen er zo achter komen hoe uw restaurant is. Slechts het zien van foto’s van uw gerechten is niet meer voldoende om klanten over te halen bij u te komen. Ze willen de sfeer al kunnen voelen via uw artikelen en foto’s.
- We moeten uw klanten zien als bondgenoten die zorgen voor mond op mond reclame. De verhalen die zij over uw onderneming doorvertellen zullen zwaarder wegen dan wat voor reclame dan ook. En daarom moet je een inhoud van hoge kwaliteit bieden op sociale media, uw website, enzovoort.
- Een blog is een ruimte om gratis reclame te maken op het internet en jezelf bekend te maken bij een breed publiek in slechts 1 klik.
- Een blog is een effectieve manier om in contact met uw klanten te komen en ze zullen (Top of Mind) regelmatig aan u denken.
- Het schrijven van artikelen geeft u een grotere geloofwaardigheid ten opzichte van concurrenten die dit niet doen. - Met uw blog kunt u reclame maken voor uw evenementen, wedstrijden, festivals en u kunt ook de foto's na deze gebeurtenissen erop plaatsen.
- Met het creëren van een blog kunt u een community creëren met dezelfde interesse voor bijvoorbeeld motorfietsen.
- De blog is een onmisbaar en instrument voor uw website waarmee u geld bespaart op reclame maken.
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten