Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » » Kleuren op de bruisende markt met moscatos Don Luciano

Kleuren op de bruisende markt met moscatos Don Luciano

dinsdag, november 13, 2018 | 11/13/2018



García Carrión, was de eerste Spaanse merk "Blue Moscato", een natuurlijke sprankelende blauwe dat in slechts 6 maanden haar verkopen in Spanje van meer dan 5500% in 2015 is toegenomen De grote van het Spaanse publiek de richting van deze creëren product komt voort uit de sprankelende hausse in de afgelopen jaren. Na het grote succes van de sprankelende roze "Pink Moscato", werd in 2015 een innovatie gecommercialiseerd met een aantal jaren van onderzoek en ontwikkeling.

De nieuwe kleuren aan te trekken een jonger en verschillend publiek, dat valt in de categorie van de consument informeel wijn, niet de gebruikelijke consument, die de innovaties van de sector waardeert noemen.
Natuurlijke Don Luciano mousserende wijnen worden gemaakt volgens de methode van dubbele gisting, zoals cava en champagne, hoewel het niet in de fles wordt ontwikkeld. De methode is volledig natuurlijk en vereist geen toevoeging van suikers.


In 2017 natuurlijk sprankelende reeks van Don Luciano García Carrión, kende een groei van 16% in 2017 (bron: Nielsen) in Spanje dankzij een sterke campagne van de televisie, print, radio en online. De fruitige mousserende wijnen zijn zeer stijlvol en, hoewel hun bereidingswijze is bekend sinds de oudheid in de afgelopen jaren is de verkoop sterk toegenomen, zowel in bars dan in de winkels.

De moscato-reeks Don Luciano is als volgt:

Blue Moscato Don Luciano Charmat: Aantrekkelijke blauwe kleur, glanzend en met fijne bubbels die langzaam breken. Intense en aantrekkelijke aroma's van abrikozen, meloen en rozenblaadjes. Fris, iets zoet, met een rijke lycheesmaak.

Pink Moscato Don Luciano Charmat: een zalmroze kleur, glanzend en schoon. Het aroma is intens, met witte bloemen, perzik, abrikoos ... Zoet, honing, fijne bubbels en goed geïntegreerd. Het einde is intens en zeer aangenaam.

Witte Moscato Don Luciano Charmat: Don Luciano Moscato heeft een lichtgele kleur, glanzend en schoon. Het aroma is intens, met witte bloemen, vissen en abrikoos met een zoete, honing, fijne belletjes en goed geïntegreerd. Het einde is intens en zeer
aangenaam.

Charmat Brut Don Luciano rosé wijn : schoon en helder met fijne en overvloedige belletjes los te maken van het glas van de bodem tot een blijvende kroon maken en sleep een delicate en duidelijke geur van rood fruit en zoethout. In de mond is zacht en fris met mooie bubbels in evenwicht wordt gebracht waardoor het een zekere mate van zoetheid en zuurgraad.

Don Luciano Charmat Semi-droog: is een bleke gele wijn en gepolijst met fijne en overvloedige belletjes los te maken van het glas van de bodem, het creëren van een blijvende kroon en het besturen van een delicate aroma en de netto-citrus en bloemen. In de mond is het zacht en fris, met vrij uitgebalanceerde bubbels die voor een zekere zoetheid en zuurgraad zorgen.

Individuen kunnen online rechtstreeks vanuit Spanje kopen op deze site.
https://espanaencasa.com/nl/809-mousserende-wijnen-cavas

Terwijl groothandelaren en professionals in het groot het bereik Moscato Don Luciano kunnen importeren uit 3 pallets.
http://cash-and-carry-online.com/en/9_don-luciano
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten