Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » , » Limonade Light Don Simon - Natuurlijk en zonder gas

Limonade Light Don Simon - Natuurlijk en zonder gas

woensdag, juni 20, 2018 | 6/20/2018

 

Hier is hoe een eenvoudig product succesvol is in zijn markt gedurende de zomerperiode van de afgelopen jaren. In 2012 besluit Don Simon om op zijn markt in Spanje een traditionele natuurlijke limonade te introduceren die snel evolueert als een limonade. Licht gemaakt met het geperste sap van 6 citroenen (de fles van 1,5 liter) en bevat 50% minder suiker dan de limonade normaal. De gebruikte grondstof, zoals gebruikelijk bij de productie van Don Simon-producten, is afkomstig van lokale boeren waarmee het merk langetermijnovereenkomsten heeft gesloten.

De natuurlijke smaak en het lage suikergehalte zorgen ervoor dat consumenten het merk Don Simon kiezen om af te koelen in de zomer, alleen of met andere dranken. Don Simon, het Spaanse merk vruchtensap, lanceerde in 2014 een reclamecampagne van dit "Limonade Light", die een aanzienlijke impact had op de verkoop en 10 miljoen liter per maand genereerde met een sterke toename van het winkelverkeer.

De campagne van dit product heeft Don Simon in staat gesteld om een ​​marktaandeelgroei van 1099% te behalen en daarmee een beslissende bijdrage te leveren aan de groei van de categorie met 189%.

Gasvrije limonade Don Simon (Garcia Carrion) verhoogde de verkoop in de zomer van 2015, een stijging van 620% in vergelijking met het voorgaande jaar als gevolg van de hittegolf die Spanje in de afgelopen maanden had geleden zomer, zoals gemeld door het bedrijf in een verklaring

Sinds het afgelopen jaar heeft deze limonade haar verkoop verhoogd en in slechts één jaar tijd heeft de markt gedomineerd met 9.988 miljoen liter verkocht tot juli, met 66% marktaandeel.

Gezien de goede resultaten van het bedrijf, orangeade gelanceerd, met vier sinaasappels fles geperst, rechtstreeks verzameld van meer dan een miljoen bomen op zijn boerderij in Huelva (Spanje).

Importeer hier uit Spanje Limonade Light Don Simon en zijn orangeade.

SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten