Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » » Recept van de Russische salade

Recept van de Russische salade

maandag, juli 20, 2015 | 7/20/2015

Russische salade is een eenvoudige en perfecte recept voor een voorgerecht of eten voor het diner.
 
Ingrediënten voor 4 personen:


- 500 g aardappelen,
- 200g wortelen
- 3 eieren
- 150 g blik erwten,
- 150 gram van ingeblikte tonijn in olie,
- Mayonaise
- Zout
- Blik paprika
- Olijven

Kook de aardappelen en geschilde wortelen met een beetje zout. Gedurende deze tijd kook de 3 eieren voor 12 minuten.
Als alles gaar is, verwijdert u het warm water en zet koud water (eieren en aardappelen en wortelen).

In een grote kom, snijd ze in kleine dobbelstenen de aardappelen en wortelen en puree lichtjes met een vork.

Snijd de witte eieren. Bestrooi met de gele ei voor het decoreren tot finish.

Voeg de erwten (zonder water), tonijn zonder olie, olijven en een paar plakjes paprika.

Voeg voldoende mayonaise, met weinig zout in de kom. We meng alles samen en versier met wat peper plakjes en bestrooid gele eieren op de salade. Koelkast 3 uur voor het opdienen erg koud.

Kosten per persoon 0,70
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten