Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » » Zeer eenvoudig recept Flan van horchata

Zeer eenvoudig recept Flan van horchata

woensdag, juli 29, 2015 | 7/29/2015

Horchata is een groente melk algemeen geconsumeerd in de regio Valencia. In dit gebied wordt geteeld, tigernut qui is de basis voor de horchata. Hier is een origineel recept, dessert is erg makkelijk om te koken en zeer verfrissend.

Wij Hebben Nodig:

- 1 liter horchata CHUFI
- Vijf grote eieren
- 100 g suiker
- Liquid caramel Royal

Verwarm de oven met de thermostaat maximaal.


In een hittebestendige gevormde gemaakte dienblad van het Glas Pyrex of aluminium, we konden van het water om een ​​bad van de ketel te bereiden. We verslaan 5 eieren in een kom met een korreltje zout. Voeg suiker en een liter horchata. Sloeg alles voor 30 seconden.

In een cakevorm, we gingen door de wanden van de matrijs de caramel Royal, alsmede voor het opstellen in de matrijs. We zetten in de oven de taart pan in een waterbad gedurende 30-40 minuten

Opmerking: Om te zien of de vla wordt gebakken, doorboord met de punt van een mes, en als het mes schoon middel clustering bent u klaar om het uit de oven te verwijderen. Laat afkoelen gedurende 2 uur en zet ze vervolgens in de koelkast gedurende 4 uur. Wij serveren gekoeld.

Kosten per persoon € 1,16
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten