Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » , » 7 misstag att inte göra receptet för paella

7 misstag att inte göra receptet för paella

vrijdag, november 20, 2015 | 11/20/2015

Autentiska Paella har sitt ursprung i slutet av artonhundratalet. Det finns fortfarande mycket kontrovers om
det ursprungliga receptet. Detta recept gjordes med stora vita bönor, tomater, gröna bönor rätter, kyckling, kanin, salt, olja, ris, vatten och saffran. Den som har rest till Spanien, försökte Paella Valenciana, men väldigt få vet hur man gör verkliga recept.

1- För att göra en paella inte använder basmatiris varken doftande ris och varken lång ris. Vi måste använda antingen bomba ris eller extra runda ris. Den runda ris har kapacitet att absorbera buljongen som kommer att ge det hela den naturliga smaken. Bland de vanligaste misstagen är att tro att vi måste steka riset med ingredienserna samtidigt.
2-Om du går till en restaurang och du hittar ärtor i paella är säker på att du inte äta riktig paella. En paella expert kommer att säga att presentera denna maträtt med ärtor är en dålig idé och det är ful.
3-Chorizo es un producto español, pero en realidad no es un ingrediente en la paella - Chorizo es una tapa o tomado, pero nunca un ingrediente en las elaboraciones de la paella
4- Otro error es poner más ingredientes (carne o mariscos) que el arroz, debe tener espacio suficiente para cocinar en la estufa, debe ser equilibrada sin querer demasiado.
5- Det inte lägga gurkmeja men antingen saffran eller karamellfärg.
6- Vi sätter inte lök i en paella
7- We hebben geen vis paella met zalm maken

Nu vet du den verkliga paella plats, jämfört med imitationer av paella som vi kan sälja dig. I en kommande artikel kommer du att upptäcka hemligheterna till att göra en bra paella.

Waar vindt u de ingrediënten voor paella
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten