Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » , , , , » Tips voor het serveren van mousserende wijn

Tips voor het serveren van mousserende wijn

woensdag, november 25, 2015 | 11/25/2015

We hebben een aantal van de douane aan Kerstmis is inclusief de consumptie van mousserende wijnen.
Maar op andere momenten, kunnen we ook goed gebruik maken van mousserende wijnen zonder partitionering maken.
Het is duidelijk, dit is de perfecte drank voor een toast op, begeleiden voorgerechten, dessert en de maaltijden.
Voor een voorgerecht, kunnen we een fruitige mousserende wijn met een elegante bubble presenteren. Tijdens een diner, kunnen we een cava met witachtige tint die de elegantie van de gerechten op tafel verbetert presenteren.
En de desserts, kunnen we een semi-droge mousserende wijn die gaat tegen de balans, gladheid van eten aan te bieden.
De temperatuur is zeer belangrijk in de presentatie van deze drank. We kunnen niet beweren te dienen bij elke temperatuur en wacht tot het is heerlijk.
Experts raden dat champagne en mousserende wijnen worden geserveerd in 8º in de mond. Onder deze temperatuur hebben verloren in aantal bellen en aroma's, en vooral, verhoogt het overtollige schuim dat de smaak zal bederven.

Koop mousserende wijnen hier.
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten