Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » , » Recept van Agua Cebada

Recept van Agua Cebada

zondag, september 18, 2016 | 9/18/2016

Agua de Cebada (gerst water letterlijke vertaling) is een verfrissend drankje gemaakt van Malta verbruikt in het zuiden van Valencia in Spanje, vooral in Alicante. Deze drank werd in de Griekse filosofische scholen, medische en wiskunde Born, Was dit drankje bij Plato, Hippocrates en Pythagoras aan te raden om de intelligentie van hun leerlingen te stimuleren, Being perfect voor concentratie en denkvermogen. De ontwikkeling van deze drank is terug in mileir Twintigste Eeuw.

Hier zijn de ingrediënten Recept van Agua Ceba goud Cebada:

- 2 liter water of 8 glazen water van 25cl
- 150 g gemalen mout of glas en een half
-10 Eetlepels eetlepel suiker

Voorbereiding 

Voor water in een grote pan en verwarm op een matig vuur, en wanneer het water begint te koken, voeg de gemalen mout, suiker en plaats op een laag vuur, roeren gedurende ongeveer 10-15 minuten en te verwijderen uit het vuur. Als het water begint af te morsen het gas. Dan weer terug.
Filter met een fijne zeef in een metalen container en plaats in de diepvriezer om er een granita Becomes en serveer na 2: 30 of 3 uur wachten.

Waarom het grote shoulds zijn om de infusie van mout drinken?

Deze drank is rijk aan koolhydraten (76%) ideaal voor sporters, werknemers die behoefte hebben aan een poging en aussi voor studenten te maken.

De gerst water bevat weinig vet en slechts 3% is hoog in vezel. Het bevat omega 3 en omega 6, kalium, magnesium, calcium, fosfor en vitamine C, ijzer, koper.

Koop hier Malta gemalen
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten