Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » , » Recept turron van Jijona crème

Recept turron van Jijona crème

woensdag, november 16, 2016 | 11/16/2016

Hier is een eenvoudig recept voor liefhebbers van nougat, deze crème dient om gebak te vullen.

Ingrediënten voor 6 personen

- 225 gr turron van Jijona (zacht)
- 375 ml. 33% opgeklopte slagroom
- 1,5 eetlepel glazuursuiker


1- Snijd de turron van Jijona in kleine stukjes in een kom, voeg de poedersuiker toe, meng goed en bewaar voor later. Doe de room in een steelpan en als het begint te koken, haal het dan het vuur en giet langzaam op het torentje.

2- Meng met een houten lepel, totdat de turron vloeibaar wordt (er zullen waarschijnlijk nog een stukken amandel inzitten die heel zijn gebleven).

3- Laat afkoelen, dek af met plastic folie en laat het 5 à 6 uur in de koelkast staan. Meng de crème 2-3 minuten met een elektrische mixer.

U kunt de crème gebruiken voor uw gebak of dessert.

Ontdek hier de nougat die je in de Benelux kunt bestellen
SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten