Het Magazine
Qewijd aan de professionele
Catering industrie.
Home » , , , » Sangria Premium Don Simon Nieuw drankje voor restaurants en winkels

Sangria Premium Don Simon Nieuw drankje voor restaurants en winkels

vrijdag, juni 15, 2018 | 6/15/2018

Er zijn woorden die een land definiëren, zoals de zon, gazpacho, dutje of paella; maar Spanje wordt wereldwijd erkend door Sangría, het meest gezochte Spaanse woord op Google in het buitenland. Dit product is geliefd en gewaardeerd, zowel door de binnenlandse consumptie, voor de miljoenen toeristen die in de zomer naar Spanje komen en terugkeren naar huis, ze zijn nostalgisch.

Bovendien erkende het Europees Parlement in januari 2014 het exclusieve gebruik van de naam "Sangria" in Spanje en Portugal, als erkenning voor de exclusieve geografische identificatie. Sangria wordt geproduceerd buiten de landsgrenzen, op basis van wijn en fruit die het hele jaar door wordt geconsumeerd, hoewel het verbruik in de zomer wordt getriggerd vanwege het lage alcoholgehalte.

En als er één merk is dat opvalt tussen de consumenten, met meer dan 90% van het marktaandeel, dan is het Don Simon, die al jarenlang verwijst en ook kan bogen op de ontwikkeling van de best verkopende ter wereld van Sangria.

En in het onderbewuste van voortdurende innovatie lanceert Don Simon een Premium Sangría met uitstekende organoleptische eigenschappen, die ook pleit voor een jong en kleurrijk ontwerp. Deze Sangria Premium verovert de meest veeleisende klanten, of het nu gaat om een ​​restaurant, een aperitief met vrienden of een picknick.
Het is een krachtige sangria, met een vleugje koolstofdioxide dat het een verfrissend karakter geeft. Het heeft intense aroma's van rood fruit, typisch voor wijn, vermengd met tonen van citrus en een vleugje kaneel. Kersenrode kleur, schitterend, die de jeugd van de basiswijn aangeeft. De bereiding ervan is een strenge selectie van de basiswijn, verkregen door traditionele gisting. Serveer erg koud door stukjes fruit en ijs toe te voegen.

Resume voor groothandels en importeurs

Hier kunt u deze Sangria Premium Don Simon importeren uit Spanje

SHARE

0 comentarios :

Een reactie posten